Sve kategorije

Proizvodi

Trodimenzionalna-Digitalna-Fontana-mlaznica-3D_副本
3D DIGITALNA MLAZNICA ZA FONTANU
MUZIČKA FONTANA SA 3d DIGITALNOM ROTACIJOM
Trodimenzionalna-Digitalna-Fontana-mlaznica-3D_副本
3D DIGITALNA MLAZNICA ZA FONTANU
MUZIČKA FONTANA SA 3d DIGITALNOM ROTACIJOM

3D mlaznica za digitalnu fontanu za veliki vodeni show


Kontaktiraj nas
Opis

Digitalna mlaznica za fontanu je pričvršćena na držač za ljuljanje koji se sastoji od ulaznih i izlaznih cijevi za vodu, ulaznu i izlaznu cijev vode pokreću različiti motori, koji se okreću ili rotiraju oko svake ose, tako da formiraju različite uzorke vode, i maksimalna rotacija može biti do 360 stepeni.

3D digitalna ljuljačka povećava različite obrasce prskanja vode, kako bi se formirali ljepši oblici vodenog prskanja u muzičkoj predstavi fontana, donoseći ljudima ljepotu i uživanje. 3D digitalna mlaznica za fontanu može se ljuljati ili rotirati u dvije ukrštene ose u isto vrijeme ili odvojeno, zbog čega se digitalni oblici vodenog prskanja izdvajaju iz vodenog showa.

Digitalna zakretna mlaznica za fontane zahtijeva preciznu proizvodnju i naprednu tehnologiju upravljanja fontanama, danas je jedna od popularnih i visokotehnoloških mlaznica za fontane u svijetu. Himalaya Music Fountain ima niz patenata za digitalno upravljanje fontanama, mi uvijek težimo proizvodnji visokokvalitetnih i visokotehnoloških digitalnih mlaznica za fontane godinama, naše digitalne mlaznice su se koristile na Dubai Global Village Water Fountain Show, Mumbai Regency Antila Water Show itd. koji su visoko cijenjeni od strane naših klijenata.


Specifikacije

UPIT