Sve kategorije

vijesti

Najbolje kompanije za muzičke plesne fontane u Kini

2022-05-26

Do januara 2022. u Kini trenutno postoji oko 300 registrovanih kompanija za fontane. Na tržištu možemo pronaći i velike korporacije za fontane i male kompanije za fontane, postoje neki veliki proizvođači fontana i tvornice fontana koje su dostupne za pružanje usluga na jednom mjestu dizajna, proizvodnje, izvoza i instaliranja, a postoje i male fontane distributeri takođe.

Neke velike kompanije za fontane kao što su Orient Fountain, Water Design, Hangzhou West Lake Fountain i Changsha Himalaya Music Fountain su iskusni dobavljači fontana u Kini, imaju bogato iskustvo u projektovanju fontana i izgradnji fontana desetinama godina na domaćem i prekomorskom tržištu fontana. Svi oni imaju sopstveni softver za upravljanje fontanama koji klijentima može uštedjeti mnogo troškova.

Proizvodnja muzičkih fontana je projekat dugog industrijskog lanca instalacije, koji uključuje cevovode, pumpe, kablove, LED lampe, upravljanje fontanama, građevinarstvo i druge industrije, generalno u izboru kompanije za fontane preporučuje se da odaberete jaku, iskusnu kompaniju za fontane, tako da kvalitet proizvoda i rok izgradnje mogu biti zagarantovani.