Sve kategorije

vijesti

Šta je Fontana eksplozije kompanije Himalaya Fountain?

2022-08-17

Danas možemo vidjeti sve vrste fontana u raznim prilikama i okruženjima. Naša kompanija Himalaya fontana dizajnirala je i razvila nove fontane Explosion. Veoma je veličanstven i lep. Sprej je odličan, efekat je neverovatan.

Eksplozijske fontane mogu se prskati vodenim stupcem do visine od 100-300 metara. Nije lako stvari. Potrebna je saradnja različitih tipova tehnologije fontana, od odabira pumpe za vodu sa visokim raspršivanjem do dizajna uređaja za sakupljanje vode sa visokim raspršivanjem. Kao i projektovanje tipa mlaznice i prečnika izlaza, razvoj kontrolnog sistema, instalacija distributivnih objekata i drugi aspekti su usko povezani, problem ne može postići efekat dizajna, zamena opreme će prouzrokovati mnogo otpada. radne snage i materijalnih resursa. Dakle, prilikom odabira fabrike fontana trebamo uzeti u obzir kvalifikovanog i iskusnog proizvođača fontana.

Changsha Himalaya Music Fountains Corporation ima veoma zrelu tehnologiju i bogato praktično iskustvo u projektovanju i izgradnji fontane visoke 100 metara.