Sve kategorije

Proizvodi

Projekcija ekrana za vodu na jezeru Dishui Laser
Projekcija ekrana za vodu na jezeru Dishui Laser

Projekcija ekrana za vodu na jezeru Dishui Laser


Kontaktiraj nas
Opis

Film Water Screen i Laser Show uglavnom se sastoje od tri dijela i to:

Generator vodenog sita
Generator vodenog sita stvara ogromnu lepezastu vodenu situ, koja je dugačka 40-80 metara. U kombinaciji sa laserskim generatorom i projektorom, ljudi mogu dobiti veličanstvene fotografije, riječi ili filmove u boji.

Vodeni ekran film   
Water Screen Movie System se sastoji od generatora vodenog ekrana i projektora. Vodeni ekran je obično visok 20 metara i dugačak 30-50 metara. Na vodenom ekranu se mogu prikazati razne vrste vedio diskova. Noću će se ekran topiti u mraku, a likovi u filmu izgledaju kao da lete s neba ili se grupišu ispod vode na vodeni ekran, što je vrlo atraktivno, zanimljivo i misteriozno.  

Laser Show
Laserski sistem se sastoji od laserskog generatora, snage lasera, kontrole lasera i uređaja za lasersku obradu vode. A multimedijalni računar, brzi kontrolni sistem i laserski filmovi u punoj boji igraju ulogu kontrolnog sistema. Filmovi, riječi, fotografije su programirani kompjuterom da prate ritam. Kada se laser projektuje na vodeni ekran, male kapi vode raspršuju laser i čine da ceo vodeni ekran bude obojen čudesnim bojama.


fontana vodeni ekran laserska emisijakompanija za laserske projektore na vodi

Specifikacije

UPIT